Pajisjet automatike të matjes së imazhit

Përshkrim i shkurtër:

Aplikacion

Makina përdoret për matjet e aeroplanit dy-dimensionale të përshtatshme në hapësirën ajrore, motorët e automobilave, gjysmëpërçuesit, çipat, elektronikën precize dhe industri të tjera të prodhimit të nivelit të lartë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Avantazhi kryesor

1. Marrja e patentave kombëtare të strukturës dhe pamjes;

2. Burim drite ngritës me kënd të plotë, pa ndriçim me kënd të vdekur;

3. Modaliteti i heshtur dhe i qëndrueshëm me shpejtësi të lartë mund të arrijë matje të qëndrueshme me saktësi ultra të lartë.

Parametrat bazë të pajisjeve

1. CCD: 1/2 CCD dixhital me definicion të lartë;2 milion piksele (ngjyra opsionale)

2. Lente: Lente zmadhimi automatik 0,7-4,5X

3. Zmadhimi: Zmadhimi i videos: 21-115X (ekran 22 inç)

4. Distanca e punës: 90mm

5. Rezolucioni raster: 0.0001mm

6. Saktësia e matjes ( μm ): saktësia lineare xy: 1,6 + L / 250;saktësia e vektorit xy: 2 + L / 200;saktësia e boshtit z: ≤ 2,8 + L / 200

7. Burimi i dritës së ndriçimit: dritë unazore e brendshme me tre unaza me tetë sipërfaqe + dritë koaksiale në rënie + dritë unazore e jashtme me tre unaza tetë zona + dritë paralele dhe difuze përcjellëse

8. Furnizimi me energji elektrike i punës: 220 ± 10 % ( AC ) 50 Hz (shënim: rezistenca ≤ 4Ω linja e tokëzimit)

9. Mjedisi i punes: Lageshtia: 18-24 grade Lageshtia relative: 30-75 %, larg burimit

Parimi i Punës

Instrumenti i matjes së imazhit është një teknologji e inteligjencës artificiale e bazuar në vizionin e makinës, si nxjerrja automatike e skajeve, përputhja automatike, fokusimi automatik, sinteza e matjes dhe sinteza e imazhit.Ka funksionet e matjes automatike, matjes automatike CNC, matjes automatike të grupit të mësimit, udhëzimit të objektivit të hartës së imazhit, amplifikimit të syrit të shqiponjës në fushë të plotë dhe funksione të tjera të shkëlqyera.Në të njëjtën kohë, procesi i fokusimit automatik i bazuar në vizionin e makinës dhe kontrollin e saktësisë mikron mund të plotësojë nevojat e matjes ndihmëse nën imazhe të qarta, dhe sonda e kontaktit gjithashtu mund të shtohet për të përfunduar matjen e koordinatave.

Prezantimi i Softuerit

Gview DMIS mbështet aplikimin e llojeve të ndryshme të sistemeve të sensorëve, duke përfshirë: navigimin koaksial, sondën e kontaktit, lazerin e pikës, lazerin e linjës, llambën ngritëse, etj.

1. Softueri mbështet modelimin me një klik, i cili ka funksionin e nxjerrjes së shpejtë të konturit të pjesës së punës dhe përmirësimit të efikasitetit të programimit.

2. Softueri ka një pamje nga syri i shpendëve, i cili është i përshtatshëm për matjen e programimit;

3. Instrumenti është i pajisur me një burim drite sipërfaqësore dhe burimi i dritës mund të kontrollohet në zona të ndryshme, të cilat mund të masin madhësinë e sipërfaqes së produktit dhe të zbulojnë defektet e sipërfaqes;

4. Algoritmi origjinal super i fortë i industrisë, saktësia arbitrare e riprodhimit të pjesës së punës është brenda 0,005 mm;

5.Me një sërë funksionesh të imazherit, të tilla si: eksporti dhe importi DXF, raportet me porosi, matja e madhësisë dydimensionale, etj.;

6. Funksioni inovativ i krahasimit të kontureve, për madhësi jokonvencionale mund të matet gjithashtu;

7. Ka funksionin e njohjes dhe matjes, si p.sh.: njohja e kodit dydimensional, karakteri i paplotë, produkti i kundërt etj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni