PJESË PRECISION Shërbim prodhimiPJESË PRECISION Shërbim prodhimi

SHËRBIMI I PRODHIMIT TË PAJISJEVESHËRBIMI I PRODHIMIT TË PAJISJEVE

APLIKIMI I PJESËVE SAKTËSIAAPLIKIMI I PJESËVE SAKTËSIA

rreth neshrreth nesh

GPM Intelligent Technology (Guangdong) Co., Ltd. u themelua në vitin 2004, me një kapital të regjistruar prej 68 milion juanë, i vendosur në qytetin prodhues botëror - Dongguan.Me sipërfaqen e uzinës prej 100,000 metrash katrorë, 1000+ punonjës, personeli i R&D përbën më shumë se 30%.Ne fokusohemi në ofrimin e makinerive dhe montimit të pjesëve precize në instrumente precize, optikë, robotikë, energji të re, biomjekësore, gjysmëpërçues, energji bërthamore, ndërtimin e anijeve, inxhinierinë detare, hapësirën ajrore dhe fusha të tjera.GPM ka krijuar gjithashtu një rrjet ndërkombëtar shërbimi industrial shumëgjuhësh me një qendër kërkimore dhe zhvillimi të teknologjisë japoneze dhe zyrë shitjesh, një zyrë shitjesh gjermane.

 

GPM ka certifikimin e sistemit ISO9001, ISO13485, ISO14001, IATF16949, titullin e ndërmarrjes kombëtare të teknologjisë së lartë.Bazuar në ekipin e menaxhimit të teknologjisë shumëkombëshe me një përvojë mesatare prej 20 vjetësh dhe pajisje harduerike të nivelit të lartë dhe sistemin e menaxhimit të cilësisë të zbatuar, GPM është besuar dhe vlerësuar vazhdimisht nga klientët e nivelit të lartë.

Pse GPM është alternativa juaj më e mirë për prodhimin e pjesëve precize?

Saktësi e madhe

Ne adoptojmë pajisjet dhe teknologjinë më të avancuar, garantojmë që pjesët e prodhuara të kenë një shkallë të lartë saktësie dhe stabiliteti.Kjo u mundëson klientëve të marrin produkte të cilësisë më të lartë dhe të përmirësojnë konkurrencën e tyre.

Cilesi e larte

Ne kryejmë kontroll të rreptë të cilësisë në çdo lidhje prodhimi për të siguruar që çdo pjesë të plotësojë kërkesat e cilësisë së standardeve të larta.Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë është gjerësisht i njohur dhe i besuar.

Shërbime të personalizuara

Ne ofrojmë shërbime të personalizuara, duke prodhuar pjesë sipas specifikave specifike sipas nevojave të klientit.Ekipi ynë i inxhinierëve do të punojë ngushtë me klientët për të siguruar që produkti përfundimtar të përmbushë pritjet e klientëve.

Mbeshtetje teknike

Ne kemi një ekip profesionistësh me përvojë dhe të aftë me përvojë shumëvjeçare në fushën e përpunimit të pjesëve me precizion.Ata do t'ju ofrojnë këshilla dhe mbështetje profesionale për të siguruar që projekti juaj të jetë i suksesshëm.

LajmeLajme

 • pjesë optike

  Aplikimi i përpunimit CNC në prodhimin e pjesëve me precizion optik

  Përpunimi i pjesëve me precizion optik kërkon jo vetëm saktësi jashtëzakonisht të lartë, por edhe një kuptim të thellë të vetive fizike dhe kimike të materialit.Teknologjia moderne CNC është bërë teknologjia e preferuar për prodhimin e komponentëve optikë...

 • GPM

  Siguria e para: GPM mban stërvitje në të gjithë kompaninë për të rritur ndërgjegjësimin dhe reagimin e punonjësve

  Për të rritur më tej ndërgjegjësimin për sigurinë nga zjarri dhe për të përmirësuar aftësitë e punonjësve të reagimit emergjent në përgjigje të aksidenteve të papritura nga zjarri, GPM dhe Brigada e Zjarrfikësve Shipai së bashku zhvilluan një stërvitje evakuimi emergjent nga zjarri në park më 12 korrik 2024. Ky aktivitet simuloi...

 • Përpunimi mjekësor CNC

  Një udhëzues për përpunimin mjekësor CNC: Gjithçka që duhet të dini

  Në këtë artikull, ne ofrojmë një eksplorim gjithëpërfshirës dhe të thelluar të aplikacioneve të përpunimit CNC brenda industrisë mjekësore.Ai sqaron procesin e përpunimit CNC, kritikën e përzgjedhjes së materialit, faktorët e kostos, konsideratat e projektimit dhe rëndësinë e ...

 • përpunimi mjekësor CNC

  Sfidat e përpunimit preciz të pjesëve mjekësore

  Në industrinë e sotme mjekësore, përpunimi i saktë i pjesëve është padyshim një hallkë kyçe në garantimin e sigurisë së pacientit dhe përmirësimin e performancës së pajisjeve mjekësore.Me avancimin e vazhdueshëm të teknologjisë dhe standardet gjithnjë e më të rrepta të industrisë, fusha e para...

 • Alumini CNC Machining

  Këshilla për arritjen e kontrollit të cilësisë në përpunimin CNC

  Në botën e sotme të prodhimit, teknologjia e përpunimit CNC është bërë një pjesë integrale e procesit të prodhimit për shkak të saktësisë së saj të lartë dhe përsëritshmërisë.Megjithatë, për të shfrytëzuar plotësisht përfitimet e teknologjisë CNC, sigurimi i cilësisë së produktit është kritik.Kontrolli i cilësisë ...