ПРЕЦИЗНИ ДЕЛОВИ Сервис за производствоПРЕЦИЗНИ ДЕЛОВИ Сервис за производство

СЕРВИС ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ОПРЕМАСЕРВИС ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ОПРЕМА

ПРИМЕНА НА ПРЕЦИЗНИ ДЕЛОВИПРИМЕНА НА ПРЕЦИЗНИ ДЕЛОВИ

за насза нас

GPM Intelligent Technology (Guangdong) Co., Ltd. е основана во 2004 година, со регистриран капитал од 68 милиони јуани, лоциран во светскиот производствен град - Dongguan.Со површина на фабриката од 100.000 квадратни метри, 1000+ вработени, персоналот за истражување и развој изнесува повеќе од 30%.Се фокусираме на обезбедување на машини за прецизни делови и склопување во прецизни инструменти, оптика, роботика, нова енергија, биомедицински, полупроводници, нуклеарна енергија, бродоградба, поморско инженерство, воздушна и други области.GPM, исто така, воспостави меѓународна повеќејазична мрежа за индустриски услуги со јапонски технолошки центар за истражување и развој и канцеларија за продажба, германска продажна канцеларија.

 

GPM има сертификат за системот ISO9001, ISO13485, ISO14001, IATF16949, титулата Национално претпријатие за висока технологија.Врз основа на мултинационалниот тим за управување со технологија со просечно 20-годишно искуство и висококвалитетна хардверска опрема и имплементиран систем за управување со квалитет, на GPM постојано му веруваат и фалат клиенти од највисоките нивоа.

Зошто GPM е вашата најдобра опција за производство на прецизни делови?

Висока прецизност

Ја прифаќаме најнапредната опрема и технологија, осигуруваме дека произведените делови имаат висок степен на точност и стабилност.Ова им овозможува на клиентите да добијат производи со највисок квалитет и да ја подобрат нивната конкурентност.

Висок квалитет

Спроведуваме строга контрола на квалитетот на секоја производна врска за да се осигураме дека секој дел ги исполнува високите стандардни барања за квалитет.Нашиот систем за управување со квалитет е широко признат и доверлив.

Прилагодени услуги

Ние обезбедуваме приспособени услуги, производство на делови според специфични спецификации според потребите на клиентите.Нашиот тим од инженери ќе работи тесно со клиентите за да се осигура дека финалниот производ ги исполнува очекувањата на клиентите.

Техничка поддршка

Имаме искусен и квалификуван професионален тим со долгогодишно искуство во областа на прецизна обработка на делови.Тие ќе ви дадат професионален совет и поддршка за да се осигураат дека вашиот проект е успешен.

ВестиВести

 • оптички дел

  Примена на CNC обработка во производството на оптички прецизни делови

  Обработката на делови со оптичка прецизност бара не само исклучително висока прецизност, туку и длабоко разбирање на физичките и хемиските својства на материјалот.Модерната CNC технологија стана најпосакувана технологија за производство на оптички компоненти...

 • GPM

  Безбедноста на прво место: GPM одржува вежба низ целата компанија за да ја зголеми свеста и одговорот на вработените

  Со цел дополнително да се зајакне свеста за безбедноста од пожари и да се подобрат способностите за одговор при итни случаи на вработените како одговор на ненадејни несреќи од пожар, ГПМ и Противпожарната бригада Шипаи заеднички одржаа вежба за итна евакуација од пожар во паркот на 12 јули 2024 година. Оваа активност симулираше ...

 • Медицинска CNC обработка

  Водич за медицинска CNC обработка: Сè што треба да знаете

  Во оваа статија, обезбедуваме сеопфатно и длабинско истражување на апликациите за CNC обработка во медицинската индустрија.Го разјаснува процесот на CNC обработка, критичноста на изборот на материјали, факторите на трошоците, размислувањата за дизајнот и важноста на ...

 • медицинска CNC обработка

  Предизвиците на прецизната обработка на медицинските делови

  Во денешната медицинска индустрија, прецизната обработка на делови е несомнено клучна алка во обезбедувањето безбедност на пациентите и подобрување на перформансите на медицинските помагала.Со континуираниот напредок на технологијата и сè построгите индустриски стандарди, полето на пред...

 • Обработка на алуминиум CNC

  Совети за постигнување контрола на квалитетот во CNC обработката

  Во денешниот производствен свет, технологијата на CNC обработка стана составен дел од производниот процес поради неговата висока прецизност и повторливост.Меѓутоа, за целосно искористување на придобивките од CNC технологијата, од клучно значење е да се обезбеди квалитетот на производот.Контрола на квалитет...